HOE WERKT HET?

Alle informatie over een woning in 3 stappen!

Invoeren adres

VOER HET ADRES IN

Selectie.png

SELECTEER DE GEWENSTE INFORMATIE

Afrekenen/Betalen

DIEN JE AANVRAAG IN EN LAAT DE REST OVER AAN ONS!

1.

VOER HET ADRES IN.

Ben jij als starter op de woningmarkt op zoek naar jouw eerste koopwoning en wil je weten met welke extra kosten je rekening moet houden? Of wil je een checklist met bouwkundige inspectiepunten, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezichtigen van jouw koopwoning?

Een ding is zeker! Woningpaspoort geeft jou toegang tot alle relevante informatie over een huis waar je interesse naar toe gaat. Hierdoor kan jij goed geïnformeerd op huizenjacht!

Stap 2.png

2.

SELECTEER DE GEWENSTE INFORMATIE.

Met Dwelling-ID kan je voor alle woningen in Nederland een woningpaspoort aanvragen. Bepaal zelf wat je wilt weten over een woning en en creëer je eigen woningpaspoort.

 

De volgende informatie kunnen wij aanleveren: de WOZ-waarde, de energielabel, de lokale huizenprijzen, de actuele woningwaarde, recente woningtransacties, de aankoopkosten en de woonlasten.

3.

DIEN JE AANVRAAG IN EN DE REST REGELEN WIJ!

Het kopen van een huis is een belangrijke stap in je leven. Hier komt nogal wat bij kijken. Daarom willen wij jou hier een handje bij helpen. Ons team van gedreven data analisten zetten zich dagelijks in om zoveel mogelijk huizenkopers een glimlach te bezorgen. Dat geeft ons voldoening!

Betalen

4.

SPECIFIEKE VRAGEN OF GEWOON BENIEUWD HOE ALLES WERKT?

Dwelling-ID wil zo makkelijk, duidelijk en helder mogelijk zijn, maar wij kunnen het ons voorstellen als je nog wat vragen hebt. Laat het ons dan weten via het contactformulier. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Bedrijf

Vacatures

Contact

Dwelling-ID is een initiatief van Forward Real Estate B.V.

Volg ons

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle