HOE WERKT HET?

Alle informatie over jouw droomhuis in 3 stappen!

STAP 1.png

KIES HET PASPOORT DAT BIJ JOU PAST

Invoeren adres

DEEL MET ONS HET ADRES VAN HET HUIS

Afrekenen/Betalen

VERZEND HET FORMULIER EN LAAT DE REST OVER AAN ONS!

1.

KIES HET PASPOORT DAT BIJ JOU PAST!

Ben jij als starter op de woningmarkt op zoek naar jouw eerste koopwoning en wil je weten met welke extra kosten je rekening moet houden? Of wil je een checklist met bouwkundige inspectiepunten, zodat je weet waar je op moet letten bij het bezichtigen van jouw koopwoning?

Een ding is zeker! Woningpaspoort geeft jou toegang tot alle relevante informatie over een huis waar je interesse naar toe gaat. Hierdoor kan jij goed geïnformeerd op huizenjacht!

STAP 1.png

2.

DEEL MET ONS HET ADRES VAN HET HUIS!

Met Dwelling-ID kan je voor alle woningen in Nederland een woningpaspoort aanvragen. Met het paspoort heb je direct inzicht in:

de WOZ-waarde, de energielabel, de lokale huizenprijzen, de actuele woningwaarde, de aankoopkosten en de woonlasten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent!

3.

VERZEND HET FORMULIER EN DE REST REGELEN WIJ!

Het kopen van een huis is een belangrijke stap in je leven. Hier komt nogal wat bij kijken. Daarom willen wij jou hier een handje bij helpen. Ons team van gedreven data analisten zetten zich dagelijks in om zoveel mogelijk huizenkopers een glimlach te bezorgen. Dat geeft ons voldoening!

Betalen

4.

SPECIFIEKE VRAGEN OF GEWOON BENIEUWD HOE ALLES WERKT?

Dwelling-ID wil zo makkelijk, duidelijk en helder mogelijk zijn, maar wij kunnen het ons voorstellen als je nog wat vragen hebt. Laat het ons dan weten via het contactformulier. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Bedrijf

Vacatures

Contact

Dwelling-ID is een initiatief van Forward Real Estate B.V.

Volg ons

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle